Skip to main content

Dokumentation Thermrad

  Dokumentation

Dokumentation för nedladdning

Letar du efter broschyrer, manualer, certifikat, prestandadeklarationer eller annan dokumentation om Thermrads produkter? På den här sidan hittar du all sådan information. Användbar för att upprätta specifikationer och offerter samt för installation.

Värmeeffekt och val

Med den praktiska Thermrad-väljaren är det enkelt att beräkna värmeeffekten vid olika fram-, retur- och rumstemperaturer.

Byggarnas uppskattning

Thermrads byggare ger en funktionell beskrivning av produkterna. Detta gör det enkelt att utarbeta specifikationer för ditt nybyggnads- eller renoveringsprojekt.

Till beräkningsverktyg och Byggarnas uppskattning

Bruksanvisningar

Det är viktigt att monteringen och installationen av Thermrads produkter sker på rätt sätt. En professionell installatör hjälper dig gärna med goda installationsråd.

Vi rekommenderar att man före användning kontrollerar att de medföljande fästelementen är lämpliga för väggen eller ytan i fråga. Övrig installationsinformation och anvisningar finns i manualen för varje produkt.

För tillfället hänvisar vi dig till den tekniska broschyren där du hittar ritningar per produkt inklusive anslutningar, mått och sidovyer.

Visa teknisk broschyr

Förinställningar

Förinställningar Super-8

Det har aldrig varit enklare att justera en Super-8 eller Super-8 Plateau-kylare! Ställ in den medföljande insatsen till rätt inställning med hjälp av den här praktiska översikten över förinställningar.

Visa förinställningar

Broschyrer

Vi ställer höga krav på kvalitet och optimal värmeeffekt. Och kvalitet behöver inte vara dyrt!

Värme är oumbärlig i vårt dagliga liv, den ger oss komfort. Genom att kombinera kvalitet, design och komfort bidrar Thermrad-radiatorer till atmosfären och stilen i varje interiör.

Visa teknisk broschyr