Skip to main content

Vertikala
radiatorer

Utrymmet som finns kvar för radiatorer blir allt mindre i många hus, på grund av populär
layoutförändringar med större fönster, dubbla dörrar och större möbler. Många radiatorer avger mindre värme eftersom de är gömda bakom soffan eller gardinerna. Du kan förhindra att detta händer genom att använda vertikala radiatorer

Thermrad Vertical Compact radiator

Grundläggande
radiatorer

Plateau
radiatorer

Thermrad Vertical Plateau E radiator

Elradiatorer

Thermrad AluStyle verwarming schuin

Aluminium
radiatorer

Thermrad RF digitale thermostaat

Styrsystem

  • Brett utbud
  • Flexibel installation
  • Snabb leverans

Vertikala radiatorer

Tack vare sin höga värmeavgivning är Thermrad Vertical-serien idealisk för situationer med begränsat väggutrymme och högt värmebehov såsom i hallen, köket eller vardagsrummet. Rören ska alltid anslutas till 2 av de 4 anslutningarna på radiatorns bas. Ett designtäckblock på mittbasanslutningen är en smart lösning för att täcka över centralvärmerören. Denna prisvärda modell är ett bra alternativ för inredning och handduksradiatorer. Varje radiator levereras med monteringsfästen för en snabb, säker och osynlig väggmontering

Grundläggande radiatorer

Thermrad har ett brett utbud av basradiatorer. Varje typ är stilfullt färdigställd med ett dekorativt galler och en sidokant.

Thermrad Vertical Compact

Plateau radiatoren

Thermrad Plateau-radiatorer har en platt frontplatta. De här radiatorerna passar perfekt i en elegant och modern inredning.

Thermrad Vertical Plateau – E

Thermrad Vertical Plateau

Thermrad Vertical Line Plateau

Aluminium radiatorer

Aluminiumradiatorer är riktigt lätta, och mycket lättare än stålradiatorer. Detta gör dem idealiska för utrymmen med tunna väggar, som till exempel i hallen, vardagsrummet eller där väggar med reducerad styrka förekommer (se alltid till att använda en 100 % säker installationsmetod). Aluminiumradiatorer värms upp snabbt och effektivt på grund av deras fantastiska värmeavgivning och låga vattenhalt. Bekvämt och energisbeparande. Dessutom rostar inte aluminium, vilket gör våra radiatorer perfekta för fuktiga utrymmen.

Thermrad Alusoft

Thermrad Alustyle

Thermrad Alustyle Plus

Elradiatoren

Fler och fler människor producerar sin egen solenergi. Ibland innebär detta att ett hushåll producerar mer el än vad det använder. Naturligtvis skulle du föredra att använda denna överkapacitet själv, istället för att mata tillbaka den till elnätet. Elvärme är en perfekt lösning, eftersom det är bekvämt och hållbart.

Thermrad Vertical Plateau – E

Thermrad Alusoft-E

Styrsystem

Thermrad RF-styrsystemet garanterar dig ett optimalt inneklimat, oavsett om du värmer området med radiatorer, golvvärme, elradiatorer eller elektrisk golvvärme. Du kan till och med använda termostaten för att styra belysningen. Systemet reglerar temperaturen mycket noggrant i varje enskilt utrymme.

Thermrad RF trådlöst styrsystem