Skip to main content

Horisontella
panelradiatorer

Horisontella radiatorer från Thermrad är gjorda för att synas. De kan förse vilken interiör som helst med precis rätt atmosfär och stil med sin eleganta och moderna design.

horizontale radiator Thermrad

Grundläggande
radiatorer

Thermrad Super-8 Plateau voorkant

Plateau
radiatorer

Thermrad verticale radiator

Aluminium
radiatorer

Thermrad regelsysteem

Styrsystem

  • Brett utbud
  • Flexibel installation
  • Snabb leverans

Horisontella panelradiatorer

De termiskt överförande dekorativa ramarna ger dessa Thermrad horisontella panelradiatorer ett elegant utseende och en elegant känsla, med rundade kanter och ytor. Eftersom radiatorerna är försedda med fyra, sex eller åtta anslutningar spelar det ingen roll från vilket håll in- och utloppen kommer. Det finns en horisontell Thermrad radiator tillgänglig för i stort sett alla situationer! Varje väggradiator levereras med konsoler för snabb och osynlig väggmontering; den platta frontpanelen är redan fäst vid radiatorn. Våra fönsterradiatorer är idealiska för separat placering framför ett fönster, detta eftersom de kommer utan några upphängningslister eller fästen. Med vår hybrid-radiator – vid lågtemperaturuppvärmning med värmepump – är det till och med möjligt att kyla ditt hus!

Grundläggande radiatorer

Thermrad har ett brett utbud av basradiatorer. Varje typ är stilfullt färdigställd med ett dekorativt galler och en sidokant.

Thermrad horizontale radiator Compact-4 Plus

Thermrad Compact-4 Plus

Thermrad Super-8 Sani Coat

Thermrad Super-8 Compact 200

Thermrad Super-8 Compact

Plateau radiatorer

Thermrad Plateau-radiatorer har en platt frontplatta. De här radiatorerna passar perfekt i en elegant och modern inredning.

Thermrad Compact-4 Plateau

Thermrad Super-8 Plateau

Super-8 Plateau 200 Raamradiator

Thermrad Super-8 Plateau 200

Thermrad Compact 6 Plateau Hybrid fan

Thermrad Compact-6 Plateau Hybrid

Aluminium radiatorer

Aluminiumradiatorer är riktigt lätta, och mycket lättare än stålradiatorer. Detta gör dem idealiska för utrymmen med tunna väggar, som till exempel i hallen, vardagsrummet eller där väggar med reducerad styrka förekommer (se alltid till att använda en 100 % säker installationsmetod). Aluminiumradiatorer värms upp snabbt och effektivt på grund av deras fantastiska värmeavgivning och låga vattenhalt. Bekvämt och energisbeparande. Dessutom rostar inte aluminium, vilket gör våra radiatorer perfekta för fuktiga utrymmen.

Thermrad Alubasic aansluiting

Thermrad Alubasic

Ventiler

QuattoBoost fläktset är speciellt skräddarsytt för Thermrad Compact-4 Plus och Plateau radiatorer. Fläkten stärker luftflödet (konvektion) så att värmeeffekten från din radiator fördelas bättre och snabbare i ditt vardagsrum.

QuattroBoost ventilator

QuattroBoost

Styrsystem

Thermrad RF-styrsystemet garanterar dig ett optimalt inneklimat, oavsett om du värmer området med radiatorer, golvvärme, elradiatorer eller elektrisk golvvärme. Du kan till och med använda termostaten för att styra belysningen. Systemet reglerar temperaturen mycket noggrant i varje enskilt utrymme.

Thermrad RF trådlöst styrsystem