Skip to main content

Om Thermrad – allmänt

Nyfiken på de fördelar som Thermrads erfarenhet, kvalitet och leverans kan erbjuda dig?
Thermrad erbjuder sedan mer än 25 år problemfria installationer och har blivit ett välkänt namn när det gäller komfort, kvalitet och teknisk uppfinningsrikedom. Våra radiatorer och golvvärmesystem har ett attraktivt förhållande mellan pris och kvalitet och finns i många olika utföranden. Thermrad kombinerar hållbarhet och design så att dina värmeelement kan bidra till en behaglig atmosfär och stil.

Fler än 1 000 olika typer kan levereras från lager
Produkterna i Thermrad-serierna finns tillgängliga i ett stort antal varianter med olika höjd och bredd.
Du kan alltid få exakt den storlek och effekt som situationen kräver för en optimal värmekomfort.

Snabb leverans

Beställda standardenheter kan levereras från lager inom 24 timmar. Din installatör har alltid snabb åtkomst till Thermrad.

Barnsäkra

Alla kompakta radiatorer har skydd på överdel och sidor som tillsammans med den dekorativa frontpanelen bildar ett värmegenomsläppligt hölje. Panelerna ger inte bara radiatorn ett elegant yttre utan täcker även skarpa hörn och gör radiatorerna barnsäkra.Därför är de också mycket lämpliga i skolor och sjukvårdsverksamhet.

Hög kvalitet

Tillverkningsprocess med toppmodern maskinutrustningVarje radiator testas till 13 bar och är lämpade för 10 bars arbetstryck vid 110 ºC
Thermrads radiatorer är hållbara och underhållsfria.Omfattande ytbehandling

Ytbehandlingen sker i enlighet med DIN-55900. Detta innebär att radiatorerna i tur och ordning avfettas, fosfateras och sköljs, därefter doppas de i primer och ytan får härda i ugn vid 160 ºC. Slutligen pulverlackeras de i kulören RAL 9016 (ren vit) och ugnshärdas igen vid 210ºC.

Fördelar

  • Omfattande fabriksgaranti täcker bland annat läckage
  • Levereras från lager inom 24 timmar
  • Behaglig värmeavgivning i enlighet med EN442-standarden
  • Klassisk färgkulör, RAL 9016
  • Fler än 1 000 olika typer i lager
  • Barnsäkra, därför ytterst lämpade för skolor och inom vården